Jouw uitdaging

Met een glimlach kijk je vanachter het stuur van je Ginaf of Tatra eventueel uitgerust met een laadkraan. Je bent op weg naar het transport van vandaag: het vervoeren van één van onze eigen zuigers naar een nieuwe projectlocatie. Samen met collega’s haal je veilig de zandzuiger uit het water en laad de delen netjes op de dieplader. Klaar voor vervoer! Jouw vakmanschap brengt de zandzuiger bij de volgende projectlocatie waar deze weer te water wordt gelaten. Spreekt dit je aan? Dan is een functie als Chauffeur bij Hoftijzer Verhuur- en Aannemingsbedrijf wellicht precies wat je zoekt! 

Als Chauffeur krijg je energie van het veilig, efficiënt en nauwkeurig vervoeren van materiaal en materieel voor diverse projecten. Naast het genoemde voorbeeld van het transporteren van de zandzuiger rijd je met veel plezier en gevoel voor terreinomstandigheden allerlei materialen, zand en grond op veel verschillende werken binnen ons bedrijf. Je hebt een afwisselende baan waarbij je niet alleen bezig bent met het rijden en zorgt voor de ladingzekering, maar ook actief betrokken bent bij het laden en lossen op locatie. Tussen de ritten met de kiepauto door steek je graag je handen uit de mouwen en ben je graag even het helpend handje van bijvoorbeeld de kraanmachinist, om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt en dat onze projecten soepel blijven draaien. 

Wie ben jij

Bij ons draait het niet om een lange lijst met eisen, zoals talloze opleidingen, certificeringen en jarenlange ervaring. Wat wij vooral belangrijk vinden, is dat jij goed bij ons team past en wij bij jou. Natuurlijk zijn er wel een paar zaken die belangrijk zijn voor de functie van Chauffeur: 

  • Je hebt een groot rijbewijs en code 95 certificaat of bent bereid deze bij ons te halen;  
  • Jij vindt veiligheid, kwaliteit en netheid net zo belangrijk als wij en bent daarom ook secuur in het naleven van veiligheidsprocedures; 
  • Je bent in het bezit van een VCA-diploma of bent bereid deze bij ons te halen.  

Wat wij bieden

  • Een uitdagende baan als Chauffeur binnen een breed georiënteerd infrabedrijf; 
  • Ruimte voor jouw wensen, behoeften en capaciteiten; 
  • Een interne aanvullende opleiding om op diverse plekken binnen ons bedrijf ervaring en vakmanschap op te doen;  
  • 26 vakantiedagen en 13 ATV dagen; 
  • Veiligheidskleding/ -schoeisels; 
  • Goed materiaal en materieel; 
  • Een enthousiast team.  

Over Hoftijzer Verhuur- en Aannemingsbedrijf

Hoftijzer Verhuur- en Aannemingsbedrijf is gespecialiseerd is in het aannemen en uitvoeren van projecten binnen de cultuurtechniek en de grond-, weg- en waterbouw. We beheren ook de handel in zand en grind, en zijn actief in de exploitatie van zandwinning ’t Hilgelo, evenals in de exploitatie van een zand- en grindwinningslocatie genaamd Kieswerk Barlo in Duitsland.

De diversiteit van de activiteiten strekt zich uit van de aanleg van particuliere opritten tot de uitvoering van omvangrijke projecten zoals natuurbouw, grondverzet en wegenbouw binnen de GWW-sector. We winnen zand, deels vanuit eigen winningslocaties, verspreid over Nederland en Duitsland, met behulp van eigen zandzuigmaterieel.

Onze opdrachtgevers omvatten gemeenten, bedrijven en particulieren. Naast het aannemen en uitvoeren van projecten bieden we ook grondverzet- en transportmaterieel te huur aan derden aan. Hierdoor hebben we een veelzijdige rol in de bouw- en infrastructuursector, waarbij we een breed scala aan diensten aanbieden aan diverse klanten.

Interesse?

Word jij blij van bovenstaande omschrijving of wil je meer weten over de functie? Dan komen we graag met jou in contact! Neem contact op door onderstaand contactformulier in te vullen of bel met ons kantoor (0543 – 466346).

Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.