Jouw uitdaging

Calculeren is helemaal jouw ding en je krijgt energie van het binnenhalen van opdrachten. Of dat nu via bouwteams, UAV-gc of meervoudig onderhands is, jij houdt van een afwisselende functie. Als dit je aanspreekt, is een functie als Calculator / Werkvoorbereider GWW wellicht precies wat je zoekt!

Jij als Calculator / Werkvoorbereider GWW kunt rekenen op een uitdagende functie. Jouw taken bestaan uit het opnemen, adviseren, calculeren en voorbereiden van diverse grond-, weg- en waterbouwprojecten. Daarnaast ben je ook tijdens de uitvoering betrokken bij de projecten. Je bent dus een belangrijke collega binnen ons bedrijf. Je gaat aan de slag met kostprijscalculaties van (potentiële) projecten en denkt mee in het aanbestedingsproces. Hierbij inventariseer jij de klantwens en vertaal je deze in oplossingen. Je analyseert vanuit verschillende disciplines en gaat vervolgens aan de slag met begroten en levert eventueel jouw input voor een doordacht Plan van Aanpak. Je communiceert daarbij veel met collega’s, zodat jij een onderbouwd advies kunt geven.

Wie ben jij

Geen lange waslijst met functie eisen. Daar houden we niet van. Bovendien heb je bij ons de mogelijkheid om te leren en jouw functie als Calculator / Werkvoorbereider GWW helemaal eigen te maken. Hieronder wel een paar zaken die jij zo af kunt vinken:

  • Je krijgt energie van uitdagingen en wilt graag leren;
  • Ervaring als uitvoerder, calculator of werkvoorbereider is natuurlijk handig, maar zeker geen vereiste! Als schoolverlater maak je net zoveel kans;
  • Je hebt een brede belangstelling wanneer het gaat over offertes opstellen tot en met de uitvoering van projecten.

Wat wij bieden

  • Een afwisselende baan als Calculator / Werkvoorbereider GWW binnen een breed georiënteerd infrabedrijf;
  • Ruimte voor jouw wensen en behoeften;
  • Een interne aanvullende opleiding om op diverse plekken binnen ons bedrijf ervaring en vakmanschap op te doen;
  • 26 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
  • Goed materiaal;
  • Een enthousiast team.

Over Hoftijzer Verhuur- en Aannemingsbedrijf

Hoftijzer Verhuur- en Aannemingsbedrijf is gespecialiseerd is in het aannemen en uitvoeren van projecten binnen de cultuurtechniek en de grond-, weg- en waterbouw. We beheren ook de handel in zand en grind, en zijn actief in de exploitatie van zandwinning ’t Hilgelo, evenals in de exploitatie van een zand- en grindwinningslocatie genaamd Kieswerk Barlo in Duitsland.

De diversiteit van de activiteiten strekt zich uit van de aanleg van particuliere opritten tot de uitvoering van omvangrijke projecten zoals natuurbouw, grondverzet en wegenbouw binnen de GWW-sector. We winnen zand, deels vanuit eigen winningslocaties, verspreid over Nederland en Duitsland, met behulp van eigen zandzuigmaterieel.

Onze opdrachtgevers omvatten gemeenten, bedrijven en particulieren. Naast het aannemen en uitvoeren van projecten bieden we ook grondverzet- en transportmaterieel te huur aan derden aan. Hierdoor hebben we een veelzijdige rol in de bouw- en infrastructuursector, waarbij we een breed scala aan diensten aanbieden aan diverse klanten.

Interesse

Word jij blij van bovenstaande omschrijving of wil je meer weten over de functie? Dan komen we graag met jou in contact! Neem contact op door onderstaand contactformulier in te vullen of bel met ons kantoor (0543 – 466346).

Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.