Klik op start een kom erachter of jij binnen deze functie past door het invullen van een paar eenvoudige vragen!

Als Werkvoorbereider/ Calculator zit je op een belangrijke plek aan de voorkant van projecten binnen Hoftijzer BV. Het gaat om veelzijdig werk waarbij je te maken krijgt met veel verschillende projecten.

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de Grond, Weg en Waterbouw? Als Zheb je een uitdagende baan die in hoofdzaak bestaat uit kostprijscalculaties van (potentiële) projecten en meedenken in het aanbestedingsproces. Je gaat coördineren, ondersteunen en analyseren bij projecten. Je analyseert vanuit verschillende disciplines en gaat vervolgens aan de slag met begroten. Je communiceert daarbij veel met interne partijen zodat jij een onderbouwd advies uit kunt geven. 

Ben jij nieuwsgierig geworden of Werkvoorbereider/ Calculator jouw droombaan is? Klik dan op start om de test te beginnen!

Alle verstrekte informatie behandelen wij volledig vertrouwelijk en gebruiken wij alleen voor contactopnemen over de desbetreffende baan. Je bent daarom ook niet verplicht je gegevens achter te laten. Heb je vragen of wil je meer informatie over de functie? Bel of mail ons via:

Telefoonnumer: 0543-466346
E-mailadres: info@hoftijzer.info